УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ОЗЕРНЕНСЬКОГО ЗЗСО

2020-09-23

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА Озерненського закладу загальної середньої освіти

Відповідно до ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (школи, гімназії, навчально – виховного комплексу) Новоодеської районної ради Миколаївської області (із змінами), затвердженого рішенням Новоодеської районної ради від 08.06.2018р. №16, розпорядження Новоодеської районної державної адміністрації від 25.08.2020 р. № 186-р «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Озернеського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів», розпорядження Новоодеської районної державної адміністрації від 05.12.2018р. №323-р «Про затвердження переліку питань, зразка ситуаційного завдання та Порядку проведення оцінювання кандидатів на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (школи, гімназії, навчально-виховного комплексу) Новоодеської районної ради Миколаївської області» відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області оголошує конкурс на посаду директора Озерненського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Озерненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів знаходиться за адресою: Миколаївська область, Новоодеський район, с. Озерне, в. Шкільна, 1.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу та форм власності може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.


Умови оплати праці:

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007р. № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу МОН від 26.09.2005р. № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу МОН від 15.04.1993р. №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі (оригінали та копії):

· заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

· автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

· копію паспорта громадянина України;

· копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

· документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

· копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

· довідку про відсутність судимості;

· довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

· мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Контактна особа

Фомінська Наталія Олександрівна

(тел. 2-13-91),

електронна пошта rvormk2007@ukr.net

Адреса, за якою приймаються документи для участі у конкурсі:


Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 20 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.

Місце проведення конкурсного відбору:

вулиця Кухарєва, 42, місто Нова Одеса, відділ освіти Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області.

Конкурсний відбір розпочинається з 23 вересня 2020 року і триватиме до 04 листопада 2020року.

Конкурсний відбір включає перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, що відбувається шляхом письмового вирішення тестових завдань; перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; публічну та відкриту презентацію державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Етапи проведення конкурсу:

  • прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі (20 календарних днів);
  • перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам (5 робочих днів);
  • ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування (не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору);
  • проведення конкурсного відбору;
  • визначення переможця конкурсу;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi