Отримали планшет

2023-05-02

/Files/images/зображення_viber_2023-05-02_14-40-17-941.jpg

планшет отримала учениця 6 класу Плохотнюк Софія

За сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації та департаменту освіти і науки облвійськадміністрації Миколаївська область отримала 630 планшетів для учнів молодшої школи та 629 ноутбуків (хромбуків) для дітей середнього та старшого шкільного віку від ЮНІСЕФ у межах співпраці з Міністерством освіти і науки. Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та Республіки Корея.

Пристрої доставлені у департамент освіти і науки та розподілені між управлінням/відділам освіти громад для передачі дітям у тимчасове користування.

Нове постачання від ЮНІСЕФ зокрема спрямоване на дітей-переселенців, які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії. Крім того, девайси отримають діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей або позбавлені батьківського піклування (зокрема з-поміж ВПО та дітей з інвалідністю).

ЮНІСЕФ підтримує Уряд України у забезпеченні доступу до освіти для школярів, а також надає обладнання для вчителів і учнів та створює цифрові освітні центри Cпільно по всій країні. Чергове постачання обладнання є частиною зусиль ЮНІСЕФ, спрямованих на забезпечення безперервної освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi