День народження школи!!!

2013-04-19

/Files/images/100_0743.JPG

Як співається у пісні «день народження є в кожного», так квітневого сонячного ранку зустрічала своїх гостей і Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Ось уже 43 роки стоїть вона окрасою серед села вікнами до сонця і до людських сердець, завжди чекає своїх учнів та випускників.

Цікавим і змістовним є життя школярів. І в цьому міг переконатися кожен, хто прийшов 19 квітня на свято. Програма заходу дала можливість гостям побувати на ярмарці талантів «Таланти мої тобі – Україно!» , де учні школи демонстрували свої вироби. Виставку було відкрито урочистим перерізанням стрічки учницею 10 класу - неодноразовою призеркою конкурсів з образотворчого мистецтва Дворядкіною І. та ученицею 1 класу Іпатенко А. Чого тільки не було тут представлено: і декоративний розпис, і вишивка хрестиком та бісером, і ліплення, і аплікація, і ляльки, і малюнки та багато іншого, що не залишало байдужими відвідувачів. У програмі звучали народні пісні у виконанні учнів початкових класів. Роботи були тематично розташовані і гарно оформлені завдяки умілим рукам вчителів початкових класів Жукової З.Г., Браславській Л.С., Чепок Л.А.

Не менш цікавими для гостей стали відвідини шкільної музейної кімнати, де гостинно зустрічала всіх вчитель історії Федішина Л.М. Особливий інтерес у випускників викликав альбом «Історія рідної школи». Тут кожен міг побачити себе на світлинах, коли ще був школярем, пригадати шкільні роки, вчителів, однокласників, друзів.

Завершився день святковим концертом, де учні середніх і старших класів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Волох Н.В. дарували присутнім гарний настрій прекрасними виступами піснями, танцями.

Не забули про цей святковий день і наші спонсори. Вчителі та учні щиро вдячні приватним підприємцям Зубик Н.І. та Федішину В.І. за надану спонсорську допомогу.

День народження школи – свято, яке має стати традиційним. Тож запрошуємо до нас усіх у квітні наступного року.

/Files/images/100_0761.JPG/Files/images/100_0774.JPG/Files/images/100_0764.JPG/Files/images/100_0752.JPG/Files/images/100_0750.JPG/Files/images/100_0743.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi